петък, 7 декември 2007 г.

Пълен контрол

Размислите за стимулирането на творческите импулси, ме наведоха на нова тема. Това, което наричам “Пълен контрол”. Да, контрол е да владееш себе си и ситуацията. Имам пред вид друго – преживяването на това състояние. Усещането за изпълване със същността на обстоятелствата, което прави реакциите ти най-естественият и същевременно най-точният им отговор. Сливането с това, което се случва. Пълният синхрон и отдаване на протичащото.

Какво прави рибата във вода? Тя не мисли какво трябва да прави, тя плува.

Ти си толкова отворен, че всичко около теб прониква сякаш през кожата ти. Самото ти същество улавя и отговаря на вибрациите. Доколкото нещата преминават през мозъка, те идват като готови решения, които осъществяваш още преди да си си дал сметка за това. Изобщо разумът по навик пробва някакъв feed back, но той потъва в тоталното чувство на радост, което постъпва отвън и резонира в теб. Това са сигналите на всяка част от Вселената, че й даваш това, което е необходимо. Тогава тя цялата работи за теб.

Ти дори знаеш какво ще се случи. Не като конкретни събития, а като усещане за естествения ход на нещата и за правилната посока на твоите реакции. Толкова си креативен, че това допълнително те зарежда. Убеден си, че можеш да направиш всичко. А хората наоколо улавят това и погълнати от харизматичното излъчване, откликват.

Прекрасно е.


Ключови нагласи:

Всичко е Едно.

Непрекъснато излъчване на любов и добронамереност към Единството.

Увереност в себе си и в подкрепата на Единството.


Ключови действия:

Отваряне на сетивата.

Отдаване на ситуацията такава, каквато е.


Няма коментари: