понеделник, 1 октомври 2007 г.

Личен и езиков background

Сядам да напиша бланка за профил, която ще раздам на всеки студент. Нещо като увод към езиково портфолио – личен и езиков background, който ще ориентира мен и студента откъде започва, а ми дава и всички координати за настояща и бъдеща връзка с него. Утре се открива учебната година и няма да има занятия, а ме чака само тържество и уреждане на административни въпроси: заповед за назначение, медицински изследвания, документ за наема за жилището, което се осигурява, разучаване къде какви възможности има за работа (библиотека, компютърна зала, копиране и пр.). Смятам да пробвам и пряк път пеша до местоработата (доста утопично – поне час път), но целият град е разкопан и транспортът е ужасен, а и с изследователска цел.

2 коментара:

Анонимен каза...

Milo moe chedo,prochetoh niakolko pati vsichko koeto si napisala za patuvaneto,nastaniavaneto i kvartirata.Ti si silna i borcheska shte se spravish,moze bi nostalgiata shte te topmozi,no rabotatainovostite shte ti pomognat za da q priglushi.
Mnogo savalqwam,che ne movah da te izpratq,no se radwam,chewsichki koito te obicatsabilistebCunkiMama

KupoB каза...

Здравей Люли!

Изключително много се зарадвах когато получих писмото от Яна, с връзка към блога ти. Определено смятам редовно да "наминавам" към него и се надявам всеки път да намирам интересни мисли, впечатления, факти или каквото е (друго) докоснало "сетива"-та ти , които си решила да споделиш.
Аз самият от години "подкарвам" различни форми на блог-ария или други форми на уеб-изразяване, но когато всичко е готово, настроено и чака само да бъде изпълнено със съдържание (което е основното за един блог) губя интерес. Може би все още нямам какво да кажа на света :-)
Но ти определено имаш! Така че не се щади - блогвай!

Пожелавам ти на добър час и успех в начинанието! (имам предвид "Полша и поляците")